Utilizamos cookies propias y de terceros para obtener datos estadísticos de la navegación de nuestros usuarios y mejorar nuestros servicios. Si acepta o continúa navegando, consideramos que acepta su uso.
MÁIS DE 50 ANOS CONTIGO
Elaboración sen conservantes nin colorantes
SEN GLUTE

Todo o noso xénero é adecuado para o consumo celíaco.

SEN LACTOSA

Todo o noso xénero é adecuado para o consumo de intolorentes a lactosa.

100% NATURAL

Nosa carne é completamente natural.

NOSAS RAZAS

CRIADAS E SACRIFICADAS EN SARRIA, GALICIA

Excellent Features
BRANCO

Dende finais dos 60 Cárnicas Teijeiro selecciona o seu gando, criado e sacrificado no val de Sarria, o cal pasa rigorosos controis asegurando así todas as garantías sanitarias no proceso, desde a ...

Saber Máis

Beautiful Design
CELTA

Dende principios dos 90 ata a actualidade a raza do Porco Celta percorreu un longo camiño, empezando pola esperanza de sobrevivir ata ter a certeza de volver ao seu lugar natural nos campos galegos.

Saber Máis

Great Performance
RUBIA

Dende mediados dos 80 Cárnicas Teijeiro selecciona o mellor gando nado, criado e sacrificado no val de Sarria cuxa dieta é a base de leite e herba, que comen a dente, e se complementa con forrajes...

Saber Máis

SOBRE NOS

ATESOURANDO SABEDORÍA DENDE 1964

Cárnicas Teijeiro comezou sendo unha empresa familiar dedicada á elaboración artesanal e venda de embutidos de Sarria, pequena vila de Galicia etapa do Camiño de Santiago a unha altitude de 513 metros sobre o nivel do mar e a 116 km de Compostela. Hoxe, con máis de 50 anos de experiencia e xa pola terceira xeración, podemos considerarnos un referente na creación do sabor tradicional.

Traballamos frescos, salgaduras e embutidos de máxima calidade, todo o noso xénero é apto para o consumo celiaco e está avalado polos rigorosos controis de calidade ao que o sometemos. A filosofía da nosa empresa segue sendo unha técnica totalmente artesanal á que acompañan consinto, agarimo, traballo e paixón coidando cada fase do proceso ao detalle, sendo leste o noso selo distintivo e tendo sempre moi presente noso legado que non podía ser outro que a elaboración sen conservantes nin colorantes, o uso de tripas naturais e os afumados con leña de carballo natural, motivos polos que os produtos de Cárnicas Teijeiro son elogiados polos nosos clientes. As razas coas que traballamos son Porco Branco e Porco Celta en porcino e Tenreira do val de Sarria de raza Loura en vacuno, estas dúas últimas 100% autóctonas de Galicia.

Galeria

NOSAS GAMAS COMERCIAIS

OBSESIÓN E COMPROMISO POLA CALIDADE

Excellent Features
TEIJEIRO SERRANO

Dende 1963 ofrecemos os nosos clientes a mellor selección de materias primas de porco branco cun amplo catálogo de produtos de máxima calidade elaborados e curados con consinto e esmero. Entre eles...

Saber Máis

Beautiful Design
SELECCIÓN & CERCEL

Dende o inicio a recuperación da Raza do Porco Celta fomos pioneiros en trasladar a tradición e experiencia da salgadura e o embutido ao Porco Celta e devolver ás casas o sabor autóctono e natural ...

Saber Máis

Great Performance
TEIJEIRO TERNERA

O coidado tanto na cría como na alimentación permítenos ofrecer excelente Tenreira Autóctona de Galicia de raza Loura. Procedente do val de Sarria, a nosa carne presenta o adecuado equilibrio entre...

Saber Máis

SUXERENCIAS DE PREPARACIÓN

RECEITAS E CONSELLOS

  • No featured products at this time.

Latest News